اکستنشن های گوگل کروم این امکان را به شما می دهند تا قابلیتی بر مرورگر خود اضافه کنید. این اکستنشن ها انقدر زیاد هستند که برای هر فعالیت اینترنتی وجود دارند و می توانیم بهترین استفاده را از ان ها داشته باشیم. اکستنشن ها نیز مانند پلاگین های وردپرس می توانند رایگان و یا پولی باشند.
ما در این این مقاله قصد داریم ۲۰ مورد از اکستنشن های گوگل کروم که برای سئو سایت مورد استفاده قرار می گیرند را به شما معرفی کنیم. کار با اکستنشن ها بسیار ساده است. بنابراین تا انتهای این مقاله همراه ما باشید و در اخر نظر خود را برای ما ارسال کنید.
اکستنشن های گوگل کروم برای سئو
۲۰ مورد از بهترین اکستنشن های گوگل کروم جهت سئو سایت در این مقاله معرفی شده است.
۱٫ ماز با moz bar (permium)
ماز بار همان اکستنشن ارائه شده توسط شرکت ماز (moz) است که بعد از نصب برخی از پر استفاده ترین ابزار های moz را به شما ارائه می دهد. یکی از این ابزار ها link explorer می باشد که با استفاده از ان می توانید نمره اعتبار دامنه و اعتبار صفحه را به دست آورید.
ماز بار می گوید شما با یک کلیک می توانید سئو وبسایت ها را آنالیز کنید. درواقع هنگامی که این اکستنشن را نصب می کنید صفحه سرپ برای شما تبدیل به CRV شده و قادر خواهید بود در صفحه سرپ برخی از فاکتور ها مانند page authority و domain authority را مشاهده کنید.
ماز بار متاسفانه رایگان نیست و برای اینکه بتوانید از این ابزار استفاده کنید لازم است حداقل ۹۹ دلار در ماه هزینه کنید.
۲٫ Keywords Everywhere (free/permume)
این اکستنشن علاوه بر اکانت پولی به شما این امکان را می دهد که با محدودیت هایی از این ابزار به صورت رایگان استفاده کنید.
اکانت پرمیوم یا در اصطلاح پولی این ابزار برای کسانی مناسب است که قصد دارند قیمت هر کلمه را به ازای کلیک تخمین بزنند.
شما با داشتن اکانت رایگان این ابزار قادرید کلمات کلیدی بلند یا همان long tail keywords را پیدا کنید و علاوه بر این میزان جست و جوی ماهانه نیز یکی از فاکتور هایی است که این ابزار برای هر کلمه به صورت تخمینی به شما نشان خواهد داد.
۳٫ GrowthBar (free)
این ابزار رایگان و ساده که برای کروم طراحی شده است به جست و جو گران امکان دسترسی سریع به نقاط مهم درباره هر وبسایت را خواهد داد. همچنین کانال های رشد و کلمات کلیدی که برای انها کار می کند را مشخص خواهد کرد.
از این رو می توان گفت این ابزار امکاناتی نظیر کلمات کلیدی با بهترین عملکرد ، امتیاز سخته کلمه کلیدی ، اعتبار دامنه ، داده های بک لینک ، تعداد کلمات صفحه و تبلیغات فیس بوک و وارد دیگر را به شما ارائه خواهد کرد.
۴٫ Similarweb (free)
اکستنشن سیمیلار وب ، امکانات جالبی را به شما ارائه خواهد کرد. یکی از این امکانات تخمین میزان بازدید ماهانه وبسایت رقیب است.
برای اینکه این ابزار را تست کنید می توانید با نصب این اکستنشن بازدید ماهانه وبسایت ها را مشاهده کنید. البته که این امار دقیق نخواهد بود اما باز هم می توان از ان به خوبی استفاده کرد.
اگر به دنبال طراحی یک استراتژی جدید هستید پیشنهاد می کنیم این اکستنشن را نصب کنید. شما می توانید مشاهده کنید کاربران از چه سایتی وارد سایت شما شده اند و به کجا رفته اند.
علاوه بر این می توانید نرخ باونس ریت رقیبان را به صورت تخمینی به دست اورید.
۵٫ Redirect Path (free)
ابزار ریدایرکت پچ می تواند خطاهای ۵۰۰ ، ۴۰۰ و وضعیت کد های http را مشخص کند. شما می توانید ریدایرکت های ۳۰۱ و ۳۰۲ و همچنین ریدایرکت های جاوا اسکریپت و متاتگ ها را شناسایی کرده و ان ها را مشاهده کنید.
این ابزار کاربردی رایگان بوده و به دست یک نویسنده انگلستانی توسعه یافته است که می توانید به راحتی از نت بازار کروم ان را دریافت کنید.
۶٫ SEO Meta in 1 Click (free)
این اکستنشن ، تنها با یک کلیک به شما تمامی متاتگ ها و اطلاعات اصلی سئو را برای یک صفحه وب نشان خواهد داد.
اطلاعاتی که به کمک این اکستنشن می توانید به دست اورید شامل طول عناوین و توضیحات ، url ، هدینگ های صفحه به ترتیب و شکل ظاهری و تعداد تصاویر بدون متن alt می باشد.
۷٫ Buzzsumo (free)
همانطور که می دانید برای ایجاد بک لینک های رایگان می توانید از شبکه های اجتماعی استفاده کنید. همچنین ممکن است سیاست ها و استراتژی هایی که برای انتشار محتوا به کار می برید نیازمند انتشار محتوا در شبکه های اجتماعی هستید.
اینجاست که اکستنشن buzzsumo به کمکتان می آید. این اکستنشن می توانید با عملکرد بالای خود هرآنچه که نیاز دارید در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید را بدون دردسر انجام دهد همچنین به شما کمک کند بک لینک هایی که در صفحات خود ارائه می کنید را بررسی کنید.
۸٫ Hunter (free/permium)
هانتر یک اکستنشن رایگان البته همراه با اکانت های پولی است که از ۴۹ دلار در ماه شروع می شود. این ابزار می تواند بسیار سریع تمامی اطلاعات تماس سایت هایی که می خواهید را در کسری از ثانیه در اختیار شما قرار دهد.
این امکان با نام domain search با یک نماد در مرورگر شما مشخص خواهد شد.
این اکستنشن قادر است تمامی ایمیل های یک سایت را برای شما پیدا کند.
۹٫ Mangools (permium)
اگر می خواهید قدرت سئو رقیبانتان را بسنجید پیشنهاد می کنیم از این اکستنشن یعنی mangools استفاده کنید. این ابزار با داده هایی که از moz و majestic ارائه می شود می تواند شما را در آنالیز رقیبان به خوبی قدرتمند کند.
شما می توانید این ابزار را به مدت ۱۰ روز به صورت رایگان استفاده کنید و در صورتی که بیش تر از ۱۰ روز به ان احتیاج داشتید می توانید اکانت پولی ان را که از ۲۹ دلار در ماه شروع می شود را تهیه کنید.
۱۰٫ Google trend (free)
گوگل ترند یکی از بهترین ابزار هایی است که می تواند به شما را در انتخاب کلمه بین چند کلمه مشابه کمک کند. این ابزار را می توانید به صورت کاملا رایگان استفاده کنید.
با استفاده از نمودار هایی که گوگل ترند به شما می دهد می توانید تشخیص دهید چه کلماتی در میان مردم بیشتر ترند شده اند و در نهایت می توانید روی موج های ترند به خوبی تولید محتوا کرده و سایت خود را بهینه کنید.
۱۱٫ SEMrush (premium)
Senrush که چند سال پیش جزو برترین وبسایت های تحلیل و انالیز سئو بود ، امروزه نیز از ان استفاده می شود و با اکستنشنی که در اختیار شما قرار می دهد آنالیز بک لینک ها و همچنین راه حل ها و پیشنهاداتی که این ابزار به شما معرفی می کند، اطلاعات ارزشمندی به حساب می آیند.
این اکستنشن متاسفانه رایگان نیست و برای اینکه بتوانید از ان استفاده کنید لازم است ماهانه ۹۹ دلار هزینه کنید.
۱۲٫ serpstate (free/permium)
سرپستات نیز یکی دیگر از اکستنشن های مورد نیاز هر سئوکار است که با یک کلیک در مرورگر کروم ، سریعا به هر انچه که در انالیز از سایت رقیب نیاز دارید به شما نشان داده خواهد شد.
هنگامی که سرپ استات را نسب می کنید با سه بخش این ابزار کار خواهید کرد. این سه بخش عبارت اند از پارامتر های seo تجزیه و تحلیل صفحه و تجزیه و تحلیل دامنه
این نرم افزار رایگان است اما برای اینکه محدودیت های ان را نداشته باشید لازم است یکی از امانت های پولی این اکستنشن را خریداری کنید. برای خرید basic پلن این اکستنشن ۶۹ دلار در ماه باید هزینه کنید.
۱۳٫ ahref (permium)
Ahrefs با نوار ابزار SEO خود در Chrome ، خصوصیات وب سایت را بررسی می کند و کلمات کلیدی ، پیوندها و نمایه های رتبه بندی را ارائه می دهد که باعث بهبود SEO در وب سایت شما می شود. برای دریافت یک گزارش دقیق در مورد معیار سئو ، فقط روی آن کلیک کنید.
برای داشتن این اکستنشن لازم است ماهانه ۹۹ دلار هزینه کنید.
۱۴٫ Check My Links (free)
این پلاگین کروم همانطور که از نامش پیداست می تواند پیوند های سایت شما را تشخیص داده و هر گونه مشکل را به شما گزارش دهد. با این وجود می توانید با استفاده از ابزار check my link لینک های شکسته خود را تشخیص دهید و هنگام طراحی سایت از ان جلوگیری کنید.
برای اینکه سئو فنی سایت شما نمره ی مطلوبی داشته باشید نیاز است لینک های شکسته خود را پیدا کرده ، انها را ترمیم کنید و یا ان ها را حذف کنید.
۱۵٫ NinjaOutreach Lite
این اکستنشن رایگان این امکان را به شما می دهد که با داده کاوی بیشتر مرورگر کروم توابع پیشرفته سئو مانند url صفحه وب ، عنوان ، پیوند ها ، توضیحات متا ، تعداد فالوور در شبکه های اجتماعی و تکنیک های کسب درامد ار ارائه کند.
۱۶٫ PageSpeed Insights by Google
گوگل پیج اسپید اینسایت را جزو ابزار های webmaster tools خود قرار داده است که به صورت رایگان به شما نشان خواهد داد چه عواملی باعث کند شدن سرعت لود صفحه شما شده است. به همین دلیل می توانید با نصب این اکستنشن هر انچه که نیاز دارید تا سرعت لود تک تک صفحات سایتتان را افزایش دهید مشاهده کنید.
همچنین در صورتی که قصد استفاده از این ابزار را نداشتید می توانید با جست و جوی عبارت google site speed insights وارد صفحه وب این ابزار شوید.
۱۷٫ woorank
این ابزار نیز این امکان را به شما می دهد که مانند ابزار قبلی ، تجزیه و تحلیل از وبسایت خود داشته باشید و به کاربران این امکان را می دهد پیشنهاد های بهبود را برای وبسایت خود مشاهده کنند.
گزارش های این ابزار ، گزارش های عمیق از قابلیت های انلاین ، شبکه های اجتماعی و قابلیت استفاده را ارائه می دهد و به شما این امکان را می دهد که معیار ها مختلف برای بهبود پیگیری کنید.
این ابزار نیز پولی بوده و تنها می توانید به مدت ۱۴ روز به صورت رایگان برای تست کردن از ان استفاده کنید و بعد از ان می توانید بسته به بودجه خود امانت های بین ۴۹ دلار تا ۱۴۹ دلار ماهانه را انتخاب و خریداری کنید.
۱۸٫ seo quick
این اکستنشن را می توانید به صورت رایگان استفاده کنید و از اطلاعاتی که به صورت رایگان به شما ارائه می کند بهره مند شوید. یکی از معیار هایی که می توانید با این پلاگین ارزیابی کنید keyword density یا چگالی کلمه کلیدی در صفحه است.
علاوه بر این با استفاده از این اکستنشن قادر خواهید بود تعداد تصاویری که ویژگی alt را ندارند نیز مشاهده کنید.
۱۹٫ Impactana
این اکستنشن به شما مجموعه ای معیار ها را نمایش خواهد داد. در یک دسته بندی کلی این پلاگین معیار ها را در دوسته buzz و impact نمایش می دهد.
Buzz محتوای رسانه های اجتماعی را متناسب با مخاطبان شما تجزیه و تحلیل می کند و impact مشارکت کاربران را تحلیل می کند. مواردی مانند کلیک های ، نظرات ، بازدید ها و مواردی دیگر.
این ابزار رایگان می باشد و هم اکنون می توانید ان را دانلود کنید.
۲۰٫ Screaming Frog SEO Spider
این ابزار به شما این امکان را خواهد داد که یک فرایند طولانی مدت را به حداقل برسانید. درواقع این ابزار شما را قادر می سازد ارس های وب سایت را بیابید و عناصر اصلی برای سئو را تجزیه و تحلیل کنید و هر گونه مشکل در این زمینه را برطرف سازید.
برخی از این عناصر عبارتند از پیوند های خراب ، صفحات تکراری یا داپلیکیت کانتنت و…
سخن پایانی به شما سئوکار حرفه ای
وجود این ابزار ها استرس شما در سئو را به حد اقل خواهد رساند زیرا با داشتن داده های لازم تا حدودی به سئو تسلط خواهید یافت اما به یاد داشته باشید تمامی این ابزار ها ربات بوده و توانایی یک سئوکار را ندارند. از این رو ممکن است با خطاهایی در این ابزار ها مواجه شوید که صرفا به دلیل ربات بودن و یا عدم پشتیبانی از زبان فارسی بوده است. بنابراین به خودتان اعتماد به نفس داشته باشید و به داده های این ابزار ها وابسته نباشید.